fredag 23 maj 2014

Grattis Lasse på 60 årsdagen

Det blev en absolut vodka flaska på Lasses 60 årsdag. 
Browniebotten och chokladbottnar fyllda med after aight mousse och päronmousse. Spacklad med smörkräm. Täckt med marsipan. Grattis Lasse 

Grattis Nike och Freja på 12 årsdagen

Browniebotten och chokladbottnar fyllda med mjölkchoklad fluff och jordgubbsmousse. Spacklad med smörkräm. Täckt med marsipan. Tjejerna  ville ha en Victoria secret tårta och den skulle se ut som en väska som man får när man handlar fina kläder. Grattis tjejer:)

tisdag 20 maj 2014

Grattis Marie och Mattias på födelsedagen

Browniebotten och chokladbottnar fyllda med nötcremes fluff och jordgubbsmousse. Spacklad med nöt smörkräm. Rostade hasselnötter runt om. Färska blåbär, björnbär, hallon och jordgubbar som dekoration

fredag 9 maj 2014

Grattis Andreas på 9 årsdagen

En minecraft tårta. Chokladbottnar fyllda med tobleronefluff och jordgubbsmousse. Spacklad med vanilj smörkräm. Täckt med marsipan. Ett stort grattis på födelsedagen. 

måndag 5 maj 2014

Grattis på er bröllopsdag😃.

Det var ett borgligt bröllop med lite hemlighets makeri. Deras vänner ville överraska dem med en tårta. Hon är en Lugi tjej och han är en bowling kille.
Chokladbottnar fyllda med glasscreme och hallonmousse. Spacklad med vanilj smörkräm. Täckt med vit marsipan, dekorationerna är i marsipan i olika färger. 
Ett stort grattis på er dag💗

fredag 2 maj 2014

Grattis Liam på 5 årsdagen

Chokladbottnar fyllda med hallonmousse och daimfluff. Spacklad med vanilj smörkräm. Täckt med marsipan, dekorationerna är i marsipan. Liam önskade sig en blixten mcqueen tårta på hans födelsedag. Ett stort grattis.